Retourneren

Onderstaand artikel is alleen geldig voor online aankopen. Deze voorwaarden gelden dan ook niet voor aankopen in één van onze vestigingen.

www.hockeyrepublic.com biedt geen mogelijkheid om producten te ruilen. Als je een product wilt ruilen, moet je je aankoop eerst retourneren met een ingevuld retourformulier, waarna je je geld terugkrijgt. Daarna moet je een nieuwe bestelling plaatsen. Je krijgt alleen geld terug voor geretourneerde producten die voldoen aan ons retourbeleid.

 Retourbeleid

Je kunt je aankoop binnen 30 dagen na ontvangst retourneren mits deze is voorzien van een ingevuld retourformulier (klik hier voor excel of pdf). Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug. Als je het artikel na 30 dagen retourneert, of als het artikel gedragen, gebruikt of beschadigd is, of niet in de originele verpakking zit, kan Hockey Republic de geretourneerde artikelen niet accepteren en je geld niet teruggeven. Kleding kan alleen worden geretourneerd als het originele label/prijskaartje niet is verwijderd.

Beschadigde of defecte producten
Kwaliteit staat voor Hockey Republic voorop. We testen al onze producten zeer grondig in realistische omstandigheden om er zeker van te zijn dat ze volledig geschikt zijn voor de doeleinden waarvoor ze zijn ontworpen. Het komt maar zelden voor dat onze producten beschadigd of defect zijn.

Geretourneerde producten worden onderzocht door de Quality Assurance Afdeling van Hockey Republic. Je krijgt je geld terug als de schade het gevolg is van een productiefout of van een afwijking van de productiespecificaties. We betalen altijd het volledige bedrag terug voor defecte producten.

Als het probleem niet is veroorzaakt door de kwaliteit van het materiaal of het productieproces, dan wordt het oorspronkelijke product naar je teruggestuurd. We geven geen geld terug voor producten die:

  • Ergens anders zijn gekocht dan in www.hockeyrepublic.com. 
  • Schade door misbruik of nalatigheid (blootstelling aan chemicaliën, bijtende middelen, open vuur, extreme hitte, scherpe objecten, enz.) 
  • Schade door misbruik of activiteiten anders dan waar het product voor is bedoeld (gebruik van hockeyschoenen om te gaan hardlopen anders dan op een hockeyveld of gebruik van je stick op een stenen ondergrond. 
  • Schade als gevolg van normale slijtage of wanneer de redelijke levensduur van het product is verstreken, wordt niet vergoed. 
  • De levensduur van een Hockey Republic product is afhankelijk van het individueel gebruik van het product, de omstandigheden waarin het wordt gebruikt en de specifieke slijtagepatronen van de gebruiker. Hockey Republic producten die zijn beschadigd als gevolg van gewone slijtage of waarvan de redelijke levensduur is verstreken, worden niet vervangen.

Onze Klantenservice staat voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 18.00 uur. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen of opmerkingen hebt. Dit kan per mail ( support@hockeyrepublic.zendesk.com ) of via ons contactformulier.

Retour adres Alle retourpakketten moeten worden verzonden met een dienst die een volgsysteem gebruikt, zoals PostNL of DHL. Je kunt vervolgens het online volgsysteem van dit bedrijf gebruiken om te controleren of we je pakje hebben ontvangen. Let op: als je deze verzendwijze kiest, vergoeden we de verzendkosten niet.

Hockey Republic B.V. 
Herculesplein 275
3584 AA, Utrecht 
The Netherlands 

Geld terug
We hebben geen controle over hoe lang je retourpakket onderweg is, maar zodra we je pakket hebben ontvangen met een ingevuld retourformulier, zullen we het zo snel mogelijk verwerken. Houd er daarom rekening mee dat het minstens 14 dagen duurt voordat we je retour hebben ontvangen en verwerkt. Hockey Republic betaalt je geld terug binnen 5-7 werkdagen nadat we je retour hebben verwerkt, maar je bank of creditcardorganisatie kan meer tijd nodig hebben om de transactie te verwerken, waardoor het langer kan duren voordat het geld op je rekening staat. We laten je via e-mail weten wanneer we je geretourneerde product(en) hebben ontvangen en verwerkt. We betalen het totale bedrag van het product of de producten terug. Het bedrag wordt terugbetaald via dezelfde betaalwijze als waarmee je de oorspronkelijke bestelling hebt betaald.

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs