Garantie

Garantievoorwaarden met betrekking tot hockeysticks.  
De garantietermijn op een senior hockeystick bedraagt 2 maanden en is geldig vanaf de aankoopdatum. Op houten sticks en ook op indoorsticks wordt geen garantie gegeven. Normale slijtage veroorzaakt door gebruik, komt niet in aanmerking voor garantie, aangezien dit geen fabricagefout is. Het gebruik van de zogeheten “Argentijnse Backhand / Forehand” komt niet in aanmerking voor garantie. “Spelregels” Sticks

Het onderhoud van uw stick is van groot belang, omdat in het hedendaagse hockey bijna alle wedstrijden op kunstgras gespeeld worden. Wij vinden het belangrijk u op een aantal punten te wijzen die kunnen bijdragen aan een langere levensduur van uw stick. Wij zullen hierin onderscheid maken in onderhoud van uw houten stick en onderhoud van uw kunststof stick.

Onderhoud houten sticks 
Na het gebruik van uw houten stick deze rechtopstaand laten drogen, vooral niet in de directe nabijheid van een warmtebron, zoals een verwarmingsradiator. De stick niet oliën, dit maakt het hout week en zacht; dus extra kwetsbaar. Bewaar de stick niet in een vochtige ruimte, zoals een afgesloten sticktas.

 

Onderhoud kunststof sticks;
Bewaar uw stick niet in een ruimte waar te hoge temperaturen voorkomen. 

Garantievoorwaarden met betrekking tot schoenen De garantietermijn voor schoenen bedraagt 2 maanden en is geldig vanaf de aankoopdatum. Normale slijtage naar aanleiding van een slepende beweging komt niet in aanmerking voor garantie, aangezien dit geen fabricagefout is.  

Onderhoud schoenen;
Bewaar de schoenen niet in een vochtige ruimte en laat de schoenen wanneer deze nat zijn geworden NIET in de buurt van een warmtebron opdrogen. Garantievoorwaarden met betrekking tot Textiel & Accessoires. 
De garantietermijn voor schoenen bedraagt 2 maanden en is geldig vanaf de aankoopdatum. 
Op ritsen in zowel jacks, broeken als tassen wordt, wanneer het geen aantoonbare fabricage fout betreft, geen garantie gegeven. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor foutieve bedrukkingen, die niet door het desbetreffende merk zijn aangebracht. Het is niet ongebruikelijk dat hockeyers die meerdere malen per week trainen en een wedstrijd spelen 2 of meer sticks per seizoen verslijten. De krul kan doorslijten door de zandkunstgrasvelden. Hockey blijft een contactsport waardoor er sticks hardhandig tegen elkaar kunnen komen, er wordt op gestaan of gevallen, etc.

Wij doen onze uiterste best om u alleen de beste kwaliteit te leveren. Toch kan het gebeuren dat een artikel een fabricagefout bevat.

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs