Disclaimer

Toegang tot en gebruik van de Hockey Republic website is onderworpen aan deze voorwaarden. Indien de voorwaarden worden gewijzigd zal dat via de Hockey Republic website bekend worden gemaakt. Door contact te leggen en te behouden met de Hockey Republic website stemt u in met deze voorwaarden. Bent u het niet eens met de voorwaarden, gebruik de Webwinkel van Hockey Republic B.V. dan niet.

De informatie die wordt aangeboden op deze site is met grote zorg samengesteld. Hockey Republic B.V. kan echter niet voor instaan, en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid, betrouwbaarheid en compleetheid van de informatie op deze website, noch kan Hockey Republic B.V. instaan voor de geschiktheid van de informatie voor een bepaald doel. Hockey Republic B.V.  kan eveneens niet garanderen en aanvaardt geen aansprakelijkheid dat de Hockey Republic website en de voor de site gebruikte servers vrij zijn van computervirussen. Hockey Republic B.V. behoudt zich het recht voor om de Hockey Republic website te allen tijde te wijzigen, aan te vullen, te corrigeren en eventueel te beëindigen. Hockey Republic B.V. streeft er naar deze site permanent beschikbaar te hebben. Voor de eventuele gevolgen van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van deze site wijst Hockey Republic B.V. iedere aansprakelijkheid af.

Aansprakelijkheid
Hockey Republic B.V. sluiten elke aansprakelijkheid uit voor elke vorm van directe of indirecte schade die voortvloeit uit het (al dan niet succesvol) contact leggen en gebruiken van de Hockey Republic website of voor schade die voortvloeit uit de informatie en de inhoud van de Hockey Republic website.

Aanbiedingen op de website
Het kan voorkomen dat Hockey Republic B.V. bij u in de buurt de getoonde aanbiedingen op deze website niet (meer) in de aanbieding en/of haar assortiment heeft. Aanbiedingen zijn niet bestemd voor grootverbruikers en/of wederverkopers. Op de aanbiedingen geldt ‘zo lang de voorraad strekt’. Deze zijn uitsluitend geldig zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen, typefouten en uitverkochte producten voorbehouden.

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs